Harrie Boerhof | Hoveniersbedrijf , Modeltuinen, Tuinontwerp, tuinaanleg & tuinonderhoud Harrie Boerhof te Dwingeloo in hartje Drenthe heeft alles op het gebied van ‘groen’ om inspiratie op te doen: Tuincentrum, Hoveniersbedrijf, Modeltuinen.

Harrie Boerhof Reviews

 • Top bedrijf. Hovenier renaldo heeft er voor gezorgd dat onze lelijke oude carport vervangen is door een prachtige houten carport met verlichting dat s avonds een prachtig geheel is alles is naar onze wensen gemaakt. Echt een aanbeveling.

  Door Geert op 23 januari 2020 Reageer
 • Tot ongeveer een jaar geleden, was dit een prettig en goed tuincentrum. Het bedrijf heeft nieuwe eigenaars gekregen en nu is de neerwaartse sporaal naar obze mening ingezet.
  Weinig service bereid, kletsverhalen, niet nakomen van toezeggingen. Tenslotte rechtstreekse onwaarheden over garantie kwesties.
  Geen bereidheid om klant tegemoet te komen.
  Bij het kopen van planten, bleek de vakkennis bij het vragen van inlichtingen ook terug te zijn gelopen, en het gebrek aan een correct antwoord werd afgedaan met: "we hebben het nu druk, dus komt u maar een andere keer".
  Ons zien ze daar als klant niet meer terug. Jammer, hert was zo een plezierige zaak, maar nu niet meer.

  Zwakke punten
  Geen service bereidheid, onwaarheden verteld aan klant.

  Door George van d op 29 juli 2019 Reageer

Bezoek Harrie Boerhof

Schrijf je eigen reviewHovenierErvaringen.nl

"Op HovenierErvaringen.nl lees je reviews over alle hoveniers van Nederland.Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.Deel jouw hovenier ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Hoveniers