Reviews over Hoveniers

  Laat enorme schade achter

  Review over Tjeerd van Netten Hoveniers

  Door werkzaamheden met zware graafmachine is onze hele nieuwbouwwoning verwoest. Veel muren vol met scheuren. Expert bij geweest en kwam inderdaad door de werkzaamheden van meneer van Netten. Helaas was meneer van Netten niet thuis en heeft hij ons met de ontstaande schade laten zitten. Hij had nooit met deze zware graafmachine in een woonwijk aan het werk gemogen. Denk dus goed na voor je deze man bij je binnen laat. Hij komt zijn afspraken niet na! Hij is die ene ster niet eens waard!

  Sterke punten
  Het niet nakomen van afspraken! Daar krijgt hij een tien voor

  Zwakke punten
  Schade veroorzaken zonder netjes op te lossen! Schande!

  Planten

  Review over Hoveniersbedrijf P.J.M. Duyvestijn

  P.J.M. Duyvestijn hebben we als een zakelijke en niet goedkope hovenier ervaren die sterk is in het inrichting van onze tuin, maar weinig interesse toonde voor onze planten wensen omdat dit een een fractie bleek van de aanlegkosten. De bestrating werd overig netjes gedaan, maar het creëren van een mooie border bleef uit (teleurstellend resultaat), ook ontstonden op andere plaatsen in de tuin verkeerde plantencombinaties waarbij de ene soort de andere al na zo'n twee maanden begon te verdringen.
  Met deze ervaring zou ik een hovenier nu selecteren op basis van hun advies voor het totaal van planten en inrichting en prijs.

  Sterke punten
  Denken strategisch mee over de inrichting van de tuin (anders dan de planten) met heldere ontwerptekeningen.

  Zwakke punten
  Tonen weinig interesse in het samenspel van planten, toch de basis van het eindresultaat, de beleving en het plezier van de tuin.

  Schuur plus overkapping

  Review over Harrie Boerhof

  Kwam eerst kijken bij ons thuis, zodat hij daarna goed mee kon kijken wat wij precies wilden.
  Toen de bouw begon waren kleine veranderingen heel makkelijk mogelijk door goed overleg met de timmerman ter plaatse.
  Kortom, precies wat wij voor ogen hadden.

  Nalatigheid in het nakomen van

  Review over Hoveniersbedrijf Jonas Lindenhoff

  We waren overeengekomen dat we zelf de schutting zouden weghalen. Lindenhoff haalde tegen de afspraak in de schutting weg. Daarna werden de kosten daarvoor wel in rekening gebracht. Jammer! Ook aangegeven dat een deel mankementen vertoont. Dat deel zou vervangen worden. Komen ook daarin de afspraken niet na.

  Zwakke punten
  Nakomen van afspraken en communicatie.

  Reageert niet op e mails

  Review over Kroon Hoveniers

  Niet betrouwbaar

  Sterke punten
  Geen idee

  Zwakke punten
  Reageert niet op e mails

  Deze hovenier is geen aanrader!

  Review over Tjeerd van Netten Hoveniers

  Tjeerd van Netten biedt een prachtig verhaal en offerte, maar komt vervolgens nooit opdagen. Ook niet na verschillende keren contact opnemen. Zeker geen aanrader!

  Zwakke punten
  Komt afspraken niet na.

  In alle opzichten onbetrouwbaar

  Review over Galanthus Hoveniers

  Vorig jaar diverse malen gepoogd een afspraak te maken voor het onderhoiud van mijn tuin: uiteindelijk zijn er twee jongens komen kijken/ voorinspectie, zodat ze wisten waar het om ging. Daarna wederom diverse pogingen gedaan om een definitieve afspraak te maken. Uiteindelijk konden ze een datum noemen, maar wie er die dag ook kwam: niemand van Galanthus. Nieuwe pogingen strandden alweer....ook op mijn whatsapp berichten om een datum te prikken werden niet beantwoord. Ik werd boos uiteraard, maar bleef steeds beleefd. De herhaalde apps werden niet gewaardeerd en ik werd zelfs geblokkeerd.
  Inmiddels was het veel verder in het seizoen en had de klus ( oa verticuteren) geen zin meer. Ik heb een boze mail gestuurd waarin ik aankondigde deze ervaringen in een review te delen en warempel: ik werd gebeld, met zuinige excuses. Het volgende jaar zou ik worden benaderd en zouden ze het 'goedmaken'. Ok.......dat volgende jaar is dit jaar: ik werd niet benaderd dus heb ik ze zelf gebeld. Onvoorstelbaar, maar alles herhaalde zich. Ze zouden me bellen op een zekere datum, hetgeen niet gebeurde. Ik belde daarna zelf wéér terug: mevrouw zat in de auto en zou mij begin van die avond terugbellen. Niet dus!
  Ook de volgende dag niet. Ik stuurde een herhaling van de mail waarin ik aangaf een review met deze slechte ervaringen te schrijven en jahoor: die avond werd ik ineens weer wél teruggebeld. Geen excuses, maar een opmerking dat ze heel misschien de week erop een gaatje zouden kunnen vinden. het ging inmiddels om andere werkzaamheden, maar welke maakte nu ineens blijkbaar niet uit: daar werd niet eens naar gevraagd. Desondanks een hoog tarief, niks coulance of goedmaken... wel verbazing over het feit dat ik behoorlijk boos was over de gang van zaken.
  Wat een wáárdeloos bedrijf....zelfs al voór ze ook maar iets uitgevoerd hadden. En dat moet een betrouwbare hovenier zijn? Laat me niet lachen.

  Sterke punten
  Geen enkel sterk punt.

  Zwakke punten
  Zie recensie: werkafspraken niet nakomen, niet terugbellen, je constant aan het lijntje houden.

  Top bedrijf en top aanleg!

  Review over Boudewijn Hoveniers

  Het eerste kennismakingsgesprek Met Boudewijn Hoveniers (John) gaf ons een goed gevoel waarbij we al onze wensen kenbaar hebben gemaakt. De contacten liepen erg prettig.
  Het uiteindelijke voorstel was verrassend en binnen ons budget.
  In januari 2020 is onze tuin opnieuw aangelegd. Oude beplanting enz. verwijderd. Alles keurig in containerbakken afgevoerd. Vervolgens is de tuin opnieuw aangelegd. Zeer vriendelijk personeel.
  We hebben weer een heel mooie tuin waar wij dagelijks van genieten en elke keer verrast zijn wat er weer in bloei staat.
  Al met al top!

  Fam. G.J. Doff

  Sterke punten
  Het meedenken met onze wensen en uiteindelijk een mooi ontwerp wat een prachtig resultaat voortbrengt waar nog lang van mogen genieten.

  Zwakke punten
  Geen.

  Juiste hoveniers bedrijf

  Review over Van Raaijen

  Na anderhalve maand aan het lijntje gehouden te zijn qua afspraken
  uit eindelijk een medewerker gekomen om de tuin te bekijken kreeg na een week bericht dat zij niet het juiste hoveniersbedrijf zijn voor de werkzaamheden ik denk dat zij bedoelen dat zij niet genoeg aan mij kunnen verdienen

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  communicatie

  Fantastisch

  Review over Harrie Boerhof

  In februari is een schutting geplaatst. De snelheid en vakkundigheid van de medewerkers was verbluffend. Nu staat er een schitterende schutting.
  In 2 fasen zijn mijn achter en zijruin veranderd van een dode, saaie tuin in een prachtige prairietuin.
  Ik wilde veel bloeiende planten en die heb ik nu. Het is onvoorstelbaar hoe goed en vakkundig dit gedaan is. Met dank aan Harry en zijn team.

  Sterke punten
  Snelheid, stiptheid en vakkundigheid

  Aanrader!

  Review over Harrie Boerhof

  Prairie tuin, tegels en hekwerk aangelegd en nu jaar later groot onderhoud van de rest van de tuin. Er wordt doorgewerkt, groenafval wordt direct afgevoerd. Veel plantenkennis. Snoeien bomen en struiken goed gedaan . Prairietuin is aanrader. Net als dit Hoveniersbedrijf.

  Carport

  Review over Harrie Boerhof

  Top bedrijf. Hovenier renaldo heeft er voor gezorgd dat onze lelijke oude carport vervangen is door een prachtige houten carport met verlichting dat s avonds een prachtig geheel is alles is naar onze wensen gemaakt. Echt een aanbeveling.

  reageert niet

  Review over Tjeerd van Netten Hoveniers

  Reageert niet op mail of ingesproken berichten. Hier wil ik geen zaken mee doen.

  Disrepectvolle omgang met potentiele klanten

  Review over Van Raaijen

  Eerder waarschuwde een kennis van ons al over dit bedrijf en de omgang van potentiele klanten. We hadden veel positieve reviews gelezen dus besloten toch een offerte aan te vragen. We hebben zelf een ontwerp, dus wilde graag een afspraak maken, zodat de hovenier onze huidige tuin kon vergelijken met het ontwerp voor een offerte. Gerard is thuis langs gekomen, zag veel potentie, had direct wat tips. We zouden de offerte over uiterlijk 2 weken kunnen verwachten. Na 2,5 week niets gehoord, dus zelf maar een gebeld om te horen dat de offerte uitgesteld zou worden tot na de zomervakantie. Na de vakantie zijn we niet terug gebeld. We hebben toen zelf gebeld om te vragen wanneer we de beloofde offerte konden verwachten. De receptioniste kon toen niet vertellen waarom we deze nog niet binnen hadden. Ze zou informeren. We worden vervolgens per mail afgescheept dat het ontwerp te bewerkelijk zou zijn en dat wij dit niet zouden kunnen betalen. Onbegrijpelijk waar deze conclusies uit worden getrokken aangezien er nooit over een budget gesproken is. Omdat we denken dat het om een misverstand gaat bellen we met de vraag tot contact met Gerard, zodat we dingen kunnen bespreken. Tot 3 keer toe wordt ons beloofd dat we teruggebeld zullen worden, dit is niet het geval. Bij het vierde telefoontje krijgen we te horen dat Gerard ons niet te woord wil staan en weigert om vragen te beantwoorden. Dit is toch geen manier van omgang? Het roept bij ons sterk de vraag op hoe zij een respectvolle omgang met klanten voor zich zien, maar ook of de tuin wellicht te bewerkelijk voor hen was om te realiseren? Wij raden dit bedrijf puur op het contact voorafgaand aan de offerte dan ook absoluut niet aan. Niemand zou op basis van deze behandeling nog met hen in zee moeten gaan.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Disrespectvolle omgang met klanten

  Helaas, wat een achteruitgang

  Review over Harrie Boerhof

  Tot ongeveer een jaar geleden, was dit een prettig en goed tuincentrum. Het bedrijf heeft nieuwe eigenaars gekregen en nu is de neerwaartse sporaal naar obze mening ingezet.
  Weinig service bereid, kletsverhalen, niet nakomen van toezeggingen. Tenslotte rechtstreekse onwaarheden over garantie kwesties.
  Geen bereidheid om klant tegemoet te komen.
  Bij het kopen van planten, bleek de vakkennis bij het vragen van inlichtingen ook terug te zijn gelopen, en het gebrek aan een correct antwoord werd afgedaan met: "we hebben het nu druk, dus komt u maar een andere keer".
  Ons zien ze daar als klant niet meer terug. Jammer, hert was zo een plezierige zaak, maar nu niet meer.

  Zwakke punten
  Geen service bereidheid, onwaarheden verteld aan klant.