Harrie Boerhof

Harrie Boerhof | Hoveniersbedrijf , Modeltuinen, Tuinontwerp, tuinaanleg & tuinonderhoud Harrie Boerhof te Dwingeloo in hartje Drenthe heeft alles op het gebied van 'groen' om inspiratie op te doen: Tuincentrum, Hoveniersbedrijf, Modeltuinen.

Harrie Boerhof Reviews

  Schuur plus overkapping

  Kwam eerst kijken bij ons thuis, zodat hij daarna goed mee kon kijken wat wij precies wilden.
  Toen de bouw begon waren kleine veranderingen heel makkelijk mogelijk door goed overleg met de timmerman ter plaatse.
  Kortom, precies wat wij voor ogen hadden.

  Fantastisch

  In februari is een schutting geplaatst. De snelheid en vakkundigheid van de medewerkers was verbluffend. Nu staat er een schitterende schutting.
  In 2 fasen zijn mijn achter en zijruin veranderd van een dode, saaie tuin in een prachtige prairietuin.
  Ik wilde veel bloeiende planten en die heb ik nu. Het is onvoorstelbaar hoe goed en vakkundig dit gedaan is. Met dank aan Harry en zijn team.

  Sterke punten
  Snelheid, stiptheid en vakkundigheid

  Aanrader!

  Prairie tuin, tegels en hekwerk aangelegd en nu jaar later groot onderhoud van de rest van de tuin. Er wordt doorgewerkt, groenafval wordt direct afgevoerd. Veel plantenkennis. Snoeien bomen en struiken goed gedaan . Prairietuin is aanrader. Net als dit Hoveniersbedrijf.

  Carport

  Top bedrijf. Hovenier renaldo heeft er voor gezorgd dat onze lelijke oude carport vervangen is door een prachtige houten carport met verlichting dat s avonds een prachtig geheel is alles is naar onze wensen gemaakt. Echt een aanbeveling.

Bezoek Harrie Boerhof

Schrijf een review